WINNEN DOE JE NIET ALLEEN

Lieve Dorien,

‘Teamwork makes the dream work’, dat is bij ons meer dan gelukt toch?! Ontzettend gave dingen meegemaakt, veel van de wereld gezien, hoogte- en dieptepunten, veel gezelligheid én dat met fantastische paarden om ons heen. 
Helaas heb jij nu de moeilijke keuze moeten maken om te stoppen met onze intensieve samenwerking. Wekenlang niet van kunnen slapen en uiteindelijk de keuze gemaakt die het beste zou zijn voor ons allebei. Voor topsport is 200% inzet nodig. Als dit niet mogelijk is, kunnen we niet volop voor die gouden medaille gaan. Natuurlijk een grote schok voor mij toen ik het voor het eerst hoorde, want wat moet ik zonder jou beginnen? Zoveel geleerd, zoveel dingen om dankbaar voor te zijn. Jarenlang heb jij jezelf op nummer twee gezet om mijn dromen waar te kunnen maken, maar nu is het tijd om aan jezelf te denken Dorien!

Bijzonder hoe een paard ons bij elkaar heeft gebracht. Vanaf het eerste moment dat ik Uniek zag, was ik verliefd. Ik heb me ontzettend welkom gevoeld bij jou en je familie. Elke dag waren jullie er voor mij en daar ben ik heel blij en dankbaar voor. Uiteindelijk maakte ik de keuze om van Brabant ook mijn thuis te maken. Daar heb ik nog steeds geen spijt van gehad, want wat heb ik er fantastische dingen voor teruggekregen. Zeven gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles hebben we bij elkaar gereden met drie toppaarden (Uniek, Caraat, Findsley). Ik zeg altijd ‘we’, want jij hebt daar ook zo’n groot aandeel in! Zonder jou had ik dit niet kunnen bereiken. En helaas kan ik jou geen extra medaille geven, maar weet wel dat ik altijd zal onthouden dat wij het samen hebben gedaan. Je bent een prachtig persoon en ik weet zeker dat we elkaar nog veel gaan zien. Ik wil je heel veel succes wensen met het najagen van jouw dromen en doelen. En die gouden medaille in 2020, dat blijft mijn droomdoel, daar gaan we voor strijden!

Lieve Dorien, dankjewel voor alles, voor de fantastische jaren samen, wij zullen altijd een gouden team blijven.

Heel veel liefs,
Rixt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s