OP NAAR DE WERELDRUITERSPELEN IN TRYON

Graag breng ik jullie het goede nieuws dat ik gisteren definitief te horen heb gekregen geselecteerd te zijn voor het WK-team! Geweldig nieuws!

Afgelopen weekend reden we de laatste observatiewedstrijd; het NK dressuur in Ermelo.

Vrijdag reden we een super mooie proef en behaalden we een voorlopige 3e plaats (met 0,2% verschil met de nr 2).

Dit was de belangrijkste proef wat betreft de observatie voor het WK. Zondag pakten we definitief de bronzen pla k overall én behaalden we een eerste plaats in grade III.

Daarna waren het nog spannende uren, totdat de uiteindelijke selectie voor het WK bekend werd gemaakt door de bondscoach..
Maar met trots kan ik zeggen dat ik, samen met mijn nieuwe paard Findsley, deel uitmaak van het WK-team dat in september naar Amerika afreist.

Het gehele team bestaat uit;

> Nicole den Dulk – Wallace N.O.P.
> Rixt van der Horst – Findsley
> Sanne Voets – Demantur N.O.P.
> Frank Hosmar – Alphaville N.O.P.

Heel erg blij, vooral omdat we nog maar zo kort een combinatie zijn. En ook hebben we eerder dit jaar ervoor gekozen om maar met 1 paard deel te nemen aan de selectieprocedure i.v.m. het gebrek aan financiën. Dit was natuurlijk een risico, maar wat niet kan, kan niet.

Gaaf dat ik de kans krijg om mijn wereldtitels te kunnen verdedigen en een reis te maken naar het voor mij nog onbekende Amerika. Eind augustus vindt er nog een trainingskamp plaats met de gehele afvaardiging en op 9 september zullen de paarden en grooms vertrekken. Twee dagen later volgen wij, de ruiters.

Het wordt een fantastisch avontuur, maar daarbij wil ik graag benadrukken dat het zonder mijn sponsoren, suppliers en andere ondersteuners allemaal niet mogelijk is. Daarom ben ik enorm dankbaar voor de steun en het vertrouwen in mij en mijn team!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s