CHIO ROTTERDAM 2018

Tweede plaats met toppercentages in het sprookjesachtige Kralingse bos in Rotterdam!

Findsley en ik waren vandaag van de partij tijdens CHIO Rotterdam. Dit jaar maakte de wedstrijd geen onderdeel uit van de landelijke competitie, dus het was vrije inschrijving. Ook was de opzet iets veranderd, met het rijden van twee onderdelen op 1 dag. Eerst werd er door negen combinaties de individuele proef gereden, waarna de beste vier combinaties van die proef, geplaatst werden voor de kür op muziek.

De kür op muziek werd binnen een uur van de individuele proef gereden. Dus dat was lichamelijk best wel pittig. Maar tijdens de verplichte proef behaalden we een percentage van bijna 75%, wat ons een 2e plaats opleverde. Daarna was het tijd voor de kür op muziek, mijn favoriete onderdeel. Om uit te proberen welke kür goed bij Findsley past, heb ik er dit keer voor gekozen om mijn oude kür van Uniek eens te proberen. Het was nog wat zoeken om te zorgen dat we goed op de muziek uitkwamen, maar over het algemeen ging het ontzettend goed. Findsley gaf me een heel goed gevoel, ze gaat per week sprongen vooruit.

De kür op muziek werd beloond met een percentage van ruim 77% en een tweede plaats overall, ontzettend gaaf! Daarna volgde de prijsuitreiking in de hoofdring van CHIO Rotterdam, mede mogelijk gemaakt door Allianz, hoofdsponsor van deze rubriek.

We kijken uit naar volgend jaar! Dit was een mooi voorproefje op het EK, wat volgend jaar in Rotterdam gaat plaatsvinden, op hetzelfde CHIO terrein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s