MOOI AVONTUUR IN DENEMARKEN BIJ BLUE HORS

We hebben met z’n allen een super leuke week gehad in Denemarken bij Blue Hors!

Afgelopen week waren wij te gast in Denemarken bij stal Blue Horse. Het is een van de leidende hengstenstations in Europa en heeft alles onder één dak: hengsten, de verkoop van paarden en onze eigen productlijn voor de verzorging en gezondheid van paarden. Het was de eerste keer dat hier een wedstrijd georganiseerd werd voor de parasport.

Wat een prachtige accommodatie en alles tiptop geregeld! Ondanks de extreme kou, waar mijn spieren het niet helemaal mee eens waren, was het een zeer geslaagde wedstrijd. Naast Dorien, waren dit keer ook mijn vriend Luuc en mijn ouders van de partij om mij aan te moedigen en te begeleiden. We hadden een mooie idyllisch appartementje gevonden op vijf minuten afstand van het terrein, dus dat was ideaal.

Dit keer mocht Uniek weer mee om zich van zijn beste kant te laten zien. Hij gaf me een geweldig gevoel tijdens de proeven!

Helaas vielen de punten allemaal wat tegen. Maar desondanks ben ik super trots op hem ❤ met allemaal top 3 plaatsen! Zeker een locatie om nog eens naar terug te keren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s