“MIJN OUDERS HIELPEN ALTIJD MEE”

Mijn ouders hebben van jongs af aan een hele belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Door de vroeggeboorte van mij en mijn broer waren er vroeger veel zorgen en heel veel ziekenhuisbezoekjes. Vaak ging mijn moeder met mij naar het ziekenhuis en de fysiotherapeut. Mijn vader probeerde, wanneer hij kon, ook mee te gaan. Vooral als we ver weg moesten (Utrecht, Groningen, Rotterdam), maar dat kon niet altijd vanwege zijn werk.

“Daarnaast hebben zij, en ook mijn tweelingbroer Brend, mij altijd gesteund in mijn sport”

Daarnaast hebben zij, en ook mijn tweelingbroer Brend, mij altijd gesteund in mijn sport. Vanaf mijn 5e was ik op de manege te vinden en toen ik op mijn 11e een eigen pony kreeg, gingen zij elke dag met mij mee naar stal, omdat ik hulp nodig had met het verzorgen en zadelen. Ook werd ik lid van de rijvereniging bij ons in het dorp, HSF de Pikmarruters. Elke week naar les, het organiseren van wedstrijden en het maken van ons clubkrantje.. mijn ouders hielpen altijd mee.

Lees mijn hele eerbetoon hier. Ken jij ook iemand die voor jou of jouw vereniging veel betekend heeft? Nomineer dan nu jouw uitblinker en misschien wordt jouw uitblinker ook in het zonnetje gezet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s