DRUKKE WEEK ACHTER DE RUG

De afgelopen dagen stonden drie bijzondere activiteiten in mijn programma: een bezoek aan Omrop Fryslan, het Mediapark in Hilversum en het Gehandicaptengala.

Afgelopen maandag was ik te gast in het praatprogramma Bynt van Omrop Fryslan om te praten over mijn Road to Rio.

Op dit moment zijn wij opzoek naar een reservepaard voor de Paralympische Spelen in Rio. Veel mensen in de sport beschikken over meerdere paarden. Ik ben natuurlijk niet 24 uur per dag bij mijn paard, Uniek. Hij hoeft maar een gekke bokkesprong te maken of vast komen te liggen in de stal en hij kan geblesseerd raken. Het zou doodzonde zijn als ik niet naar de Spelen kan omdat Uniek geblesseerd is en ik geen reservepaard tot mijn beschikking heb. 

We hebben nu verschillende paarden bekeken die eventueel geschikt zouden zijn. We zijn eerst nog op zoek naar financiële steun om het leasen van een paard mogelijk te maken. Zonder steun is het voor mij niet mogelijk om een extra paard te leasen.

Op dinsdag hebben we een bijeenkomst gehad met de Rookies2Rio. Deze keer was het wel op een erg bijzondere locatie, namelijk op het Mediapark in Hilversum. Het was super gaaf om daar eens binnen te kijken. We kregen te maken met verschillende aspecten van de media, waaronder het nabootsen van de mixed zone (in zowel Nederlands als Engels) met journalisten van bijvoorbeeld de NOS, SBS of Telegraaf.

“We werken met z’n allen samen naar Rio toe”

Daarnaast mochten we aan tafel zitten bij Humberto Tan en hier een tafelgesprek nabootsen, zoals bij RTL Late Night. Het was heel inspirerend om zijn verhaal en ervaringen te horen. Humberto is een geweldige interviewer en weet precies op welke punten hij in moet gaan om de tafelgast net iets meer te laten zien van zichzelf. We kregen goede tips om verder aan te werken en het was zeker een ervaring om nooit te vergeten!

We hebben een leuke groep Rookies, dus het is elke keer weer gezellig om elkaar te zien en bij te praten. Naast dat het heel gezellig is, leer ik ook van de ervaringen die zij opdoen en hoe zij omgaan met bepaalde situatie. We werken met z’n allen samen naar Rio toe.

’s avonds was het tijd om te vertrekken richting de Arena. Hier werd voor de negende keer het gala voor de gehandicaptensport gehouden. Dorien en ik waren op uitnodiging van NOC*NSF te gast. Vorig jaar was ik ook al aanwezig en het is iedere keer weer een bijzondere aangelegenheid. Het was een galadiner dus tijdens het programma werden we verwend met allerlei culinaire hoogstandjes. Het was heel leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten en te spreken. Het Sporttalent van het Jaar werd bekend gemaakt en daarnaast is er een recordbedrag van 422.000,- euro opgehaald voor de gehandicaptensport.

Het was een erg geslaagde dag en ik heb er van genoten. Nu eerst weer even bijkomen van al die ervaringen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s