OPNIEUW GOUD!! TWEEVOUDIG WERELDKAMPIOEN!

Leuk artikel van KWPN over mijn WK.

Nederland presteert bijzonder sterk bij de paradressuur op de Alltech FEI World Equestrian Games in Caen! Nadat Rixt van der Horst gister goud won in de individuele proef en deel uitmaakte van het zilveren team, won ze vanochtend in de kür op muziek opnieuw goud! Bovendien ging het brons naar Demi Vermeulen met Vaness (v.Onze Fons).

Met een prachtig percentage van 76,35% bleef Rixt in grade II al haar concurrenten ruimschoots voor. Net als gister was de prestatie van Rixt van der Horst en Uniek (Gribaldi uit Pajanca v.Igor, fokker Coby Zwitserloot-Peters uit Groesbeek) heel harmonieus en zonder grote fouten, een klein beetje spanning kwam er opnieuw bij kijken maar dat stond de juryleden niet in de weg een mooie beoordeling te geven aan het elegante duo. 

Nadat Demi Vermeulen gister in de individuele proef op een ondankbare vierde plek terecht kwam, stond ze vandaag wel op het podium in de kür op muziek met Vaness (Onze Fons uit Karin ster v.Caritas, fokker H. Bonder uit Rolde). Zij kwamen met een overtuigende kür tot een score van 71,90%. Mooie prestaties voor de Nederlandse para-amazones met hun KWPN-ers in grade II!

Bron: KWPN.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s